Even toe aan een rustmomentje in de vakantie? Ga dan lekker met je kids voor de tv zitten om naar Boomerang te kijken. Boomerang is een zender die bekend is van klassiekers zoals Scooby-Doo, Mr. Bean, Tom & Jerry en vele andere cartoonhelden. Ook in augustus kom je deze toppers weer tegen bij Boomerang, maar ook nieuwe helden maken hun intrede. Lees hieronder de highlights van Boomerang in augustus en doe mee met de winactie want we geven een superleuk een Boomerangpakket weg!

De highlights van augustus bij Boomerang

Mr Magoo
Iedereen is dol op Meneer Magoo! Dit opgewekte kereltje geniet volop van zijn pensioen en is altijd bereid een handje te helpen. Hij is razend nieuwsgierig en heeft een scherp geheugen, maar doordat hij niet doorheeft dat hij dringend een bril nodig heeft, is hij een wandelende ramp! Zo beklimt Magoo bijvoorbeeld de top van een wolkenkrabber, die hij aanziet voor een berg. Samen met zijn trouwe Meneer Kat, die een hond is die denkt dat hij een kat is, verveelt Magoo zich nooit. Hij gaat naar het museum, heeft romantische afspraakjes, gaat golfen, go-karten… of relaxt hij in zijn tuin tijdens de zondagse barbecue samen met Wezel, zijn gezellige buur.

Mr Magoo zie vanaf 3 augustus elke dag om 08:00 uur bij Boomerang.

De Wereld Rond met Scooby-Doo!
Kijk deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

Katten & Honden
Hou jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomer special Katten & Honden bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen! We hebben de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: Agent Binky, Machtige Mike, Tom & Jerry en Be Cool, Scooby-Doo.

Katten & Honden zie elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang.

Zoals je ziet valt er weer een heleboel te zien bij Boomerang in augustus!
Banger Sisters mag Boomerangpakket weg geven.
In dit pakket zit een Boomerang sleutelhanger, een Boomerang broodtrommel, een Looney Tunes etui set en een verassing item van Boomerang.
Ook kans maken op dit Boomerangpakket?
Stuur een mailtje met als onderwerp Boomerang naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 juli 2020

 

written by

5 reacties op Winactie! Win een Boomerangpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.