Ook in augustus kun je bij Cartoon Network weer genieten van leuke cartoons vol humor, actie en avontuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke Gumball Special of het spannende Ben 10?
Lees hieronder de highlights van Cartoon Network in augustus en
… we gaven meteen een Cartoon Networkpakket weg met leuke prijzen!

De highlights van augustus bij Cartoon Network

Summer Camp Island
Oscar en Hedgehog rapen alle moed bij elkaar om zich door de mysteries en wonderen van hun magische zomerkamp te navigeren. Daar waar kampleiders heksen zijn, paarden eenhoorns worden, en monsters onder het bed leven. Niet ieder zomerkamp biedt de mogelijkheid om te zwemmen met een pratende haai, onder het bed naar een ander universum te kruipen, of bevriend te raken met de maan, maar in Zomer Kamp Eiland is alles mogelijk.

Ga mee op kamp naar Zomer Kamp Eiland! Seizoen 2 zie je vanaf 15 augustus ieder weekend om 10:50 uur, alleen bij Cartoon Network!

Gumball Special: Richard’s School Takeover
Het gaat er gek aan toe op Elmore Junior High, waar Gumball’s vader Richard de functie als hoofd van de school heeft overgenomen in de Gumball special Richard Rommelt op School.

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een geniaal konijntje van 4 jaar oud; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de sterrenhemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Vanaf 31 augustus elke dag om 07:10 uur, alleen bij Cartoon Network

De kracht van 10
Iedere week staat in het teken van een nieuwe alien uit Ben 10!
De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.
Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

De Kracht Van 10 zie je elke dag om 20:35 uur bij Cartoon Network!

Zoals je ziet valt er weer een heleboel bij Cartoon Network te bekijken in augustus!
Banger Sisters mocht een Cartoon Networkpakket weg geven.


In dit pakket zit een Adventure Time Skippybal, een Carton Network soft cover notebook, een Ben lanyard en een We Bare Bears sleutelhanger.

Gefeliciteerd Marian Bouwens, het Cartoon Networkpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar Cartoon Networkpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.