In Elliott van de Aarde komen jonge kijkers op een speelse en leerzame manier in aanraking met thema’s als vriendschap, familie en het ontdekken van onbekende flora en fauna. De animatieserie omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn. Elliott van de Aarde is vanaf 24 mei dagelijks te zien op Cartoon Network en om dat te vieren geven we een superleuk Elliott van de Aarde pakket weg!


We maken kennis met Elliott en zijn moeder Frankie, die door het onderzoeken van een mysterieuze steen plotseling in een groot avontuur belanden. Ze worden onverwachts door het universum geslingerd en komen terecht in het Centrium. Daar maken zij kennis met een bonte verzameling aliens en andere wezens die ondanks hun verschillen in harmonie samenleven.

Op zoek naar de reden waarom zij daar gebracht zijn, maken zij een avontuurlijke reis door het universum en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, een bewoner van het Centrium die lijkt op een prehistorische dinosaurus, die Elliotts nieuwe beste vriend wordt. Elliott ontmoet op zijn reis samen met Mo kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Wanneer Elliott en zijn moeder zich echter thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders…

Ga mee op dit galactische avontuur met Elliott, Frankie en Mo vanaf 24 mei dagelijks om 16:45 uur op Cartoon Network. Elliott van de Aarde, geregisseerd door Mic Graves en Tony Hull, komt voort uit Cartoon Network’s EMEA hub en is de nieuwste serie van het team achter De Wonderlijke Wereld van Gumball.

Om te vieren dat Elliott van de Aarde nu ook bij Cartoon Network in Nederland te zien is geven we een superleuk Elliott van de Aarde pakket weg. Dit pakket bestaat uit een Totebag van  Elliott van de Aarde  met daarin een floating pen, notebook en mobile charging pad.

Ook kans maken op dit superleuke Elliott van de Aarde pakket?
Stuur een mail met als onderwerp Elliott van de Aarde naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 juni 2021

written by

2 reacties op Winactie! Win een Elliott van de Aarde pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.