winactie-win-een-filmpakket-van-retour-en-bourgogneVanaf 6 juli draait Retour en Bourgogne in de Nederlandse bioscopen. Met deze mooie film schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Banger Sisters mag ter ere van het uitkomen van deze mooie film een leuk filmpakket weggeven.

retour-en-bourgogneRetour en Bourgogne
Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen.

We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de trailer

retour-en-bourgogne-2 retour-en-bourgogne-3

 

 

 

 

Ter ere van het uitkomen van deze prachtige film mag Banger Sisters een mooi filmpakket weggegeven! In dit filmpakket zitten twee bioskoopkaartjes voor Retour en Bourgogne en het boek Wijnkenner word je zo van Ophélie Neiman.

Ook kans maken op dit mooie filmpakket?
Stuur een mailtje met als onderwerp Retour en Bourgogne naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 juli 2017

written by

4 reacties op Winactie: Win een filmpakket van Retour en Bourgogne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.