Het leven van alledag is druk. Werk, gezin, sporten, hobby’s, soms lijkt het wel alsof aan de stress geen einde komt. Maar daar komt nu verandering in met de nieuwe lijn van Kneipp: Goodbye Stress! Een heerlijk geurende lijn die zorgt dat de stress snel wordt verminderd je je weer beschikt over energie. Om jullie als trouwe lezers kennis te laten maken met deze nieuwe lijn van Kneipp geven we een aantal Goodbye Stress pakketjes met een douche en massageolie weg. Goodbye Stress – Welcome Energy!

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Jouw Kneipp moment voor het leegmaken van je hoofd. De verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet stress om in positieve energie. Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Alle Goodbye Stress producten op een rij:

 • Massageolie Goodbye Stress (100 ml), adviesprijs € 9,49
 • Badolie Goodbye Stress (100 ml), adviesprijs € 10,49
 • Badschuim Goodbye Stress (100 ml), adviesprijs € 9,99
 • Geurstokjes Goodbye Stress (50 ml), adviesprijs € 8,99
 • Douche foam Goodbye Stress (200 ml), adviesprijs € 8,49
 • Body lotion Goodbye Stress (200 ml), adviesprijs € 9,99
 • Handcrème Goodbye Stress (75 ml), adviesprijs € 6,49
 • Douche Goodbye Stress (200 ml), adviesprijs € 5,99
 • Geurkaars Goodbye Stress (145 gr), adviesprijs € 7,99

Om kennis te maken met deze nieuwe lijn van Kneipp mogen we maar liefst vijf keer een Goodbye Stress pakketje van Kneipp weggeven met daarin de Goodbye Stress Douche en Massageolie.

Goodbye Stress Douche
Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd.
De Kneipp® douche Goodbye Stress is mild reinigend en behoudt het natuurlijke vochtgehalte van de huid. De geur met de kracht van etherische oliën zet stress om in positieve energie. Laat de hectiek van de dag achter je. Goodbye Stress – Welcome Energy!

Goodbye Stress Massageolie
Voor jouw Kneipp-moment zonder stress: voel hoe een massage de spanning laat verdwijnen. De zuiverende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract helpt om een stressvolle dag achter je te laten. De vochtregulerende en voedende plantenoliën laten je huid aangenaam zacht aanvoelen. Goodbye Stress.
Ook kans maken? We geven maar liefst vijf keer zo’n heerlijk Goodbye Stress pakketje van Kneipp weg!
Stuur een mail met als onderwerp Kneipp Goodbye Stress naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 november 2021

written by

17 reacties op Winactie! Win een Goodbye Stress pakketje van Kneipp!

  • Ik doe niet mee voor mezelf maar voor mijn zus als verassing. Geef altijd een kerstpakket en dit past echt super, ze heeft een burn out dus kan ik dit aan haar geven de aankomende kerst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.