Draait eindelijk die mooie film in het filmtheater, maar je zou het liefste thuis op de bank blijven hangen. Dan is daar nu een hele mooie oplossing voor: Picl! Picl is het enige on-demand platform ter wereld waar films direct vanaf de bioscooprelease te zien zijn. Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met deze winactie, want Banger Sisters mag twee vieuwcodes weggeven waarmee je een film naar eigen keuze mag uitzoeken op Picl!

Natuurlijk kent iedereen de on-demand manier van films kijken. Jammer is alleen dat je vaak moet wachten tot de film niet meer draait in de bios of het filmtheater. Picl is hierbij een grote uitzondering want zij bieden films aan vanaf de première. Kijk je liever vanaf je knusse bank in plaats van dat je de deur uit moet? Geen probleem bij Picl. Voor € 8,50 krijg je 48 uur toegang tot een film en een abonnement is niet nodig. Een ander voordeel bij Picl is dat de films langer te zien zijn. Picl is overigens geen losstaand platform, maar een samenwerking met twintig filmtheaters. Op die manier willen zij samen het bereik van arthouse en documentaires vergroten.


Banger Sisters mag twee lezers kennis laten maken met Picl. We geven tweemaal een vieuwcode weg waarmee je een film naar eigen keuze kan uitzoeken.
Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Picl naar winnen@bangersisters.nl
Je adres vermelden is niet nodig, wanneer je hebt gewonnen ontvang je van ons de code via mail. Meedoen kan tot 28 juni 2019

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.