Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Banger Sisters gaf je graag de highligths van juni en mocht een supergaaf Cartoon Network prijzenpakket weggeven!

Cartoon Network
Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

De Highlights van juni
In juni valt er weer volop te genieten van een nieuw seizoen Unikitty, nieuwe afleveringen van Teen Titans Go! én een marathon van De Wonderlijke Wereld van Gumball. We zetten ze graag uitgebreid voor je op een rij voor je:

Nieuw seizoen Unikitty
Laat je transporteren naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de serie Unikitty. Als koningin van het koninkrijk, heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit…

Seizoen 2 van Unikitty zie je vanaf 17 juni op Cartoon Network! Doordeweeks om 18:25 uur.

Nieuwe afleveringen Teen Titans Go!
De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

De nieuwste Teen Titans Go! afleveringen zie je vanaf 10 juni iedere dag om 15:50 uur bij Cartoon Network.

Marathon De Wonderlijke Wereld van Gumball
De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Vanaf 15 juni om 16:15 uur zie je ieder weekend De Wonderlijke Wereld van Gumball, waarin Gumball zijn doorsnee familie presenteert, die soms toch een beetje bizar is.


Banger Sisters mocht een supergaaf Cartoon Network prijzenpakket weggeven! In dit pakket zit een Unikitty flipboekje met sticky notes, een stoere Adventure time Pet, een We bare bears keykoord en als laatste een notitieboek van Cartoon Network.

Gefeliciteerd Joey uit Nieuwegein, het Cartoon Network prijzenpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.