Na het grote succes in Frankrijk en België brengt Cinéart op 6 juni de Franse film Nous Finirons Ensemble in Nederland uit. Deze heerlijke Franse must-see is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les Petits Mouchoirs uit 2010. Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous Finirons Ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. En omdat je deze film gewoon gezien moet hebben gaf Banger Sisters maar liefst drie Nous Finirons Ensemble filmpakketten weg! Heb je ook mee gedaan, kijk dan snel of jij hebt gewonnen!

Nous Finirons Ensemble
De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De Roulle et Dós, Inception) François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (ELLE) en Benoît Magimel (La Pianiste).
Alvast een voorproefje? Bekijk hier dan de trailer.

Ter ere van het uitkomen van deze heerlijke Franse film mocht Banger Sisters maar liefst drie Nous Finirons Ensemble filmpakketten weggeven. In dit pakket zitten de volgende prijzen:
* 2 vrijkaartjes voor Nous Finirons Ensemble (vanaf 20 juni in de bioscoop)
* De dvd van deel 1 Les Petits Mouchoirs
* Een exclusief Nous Finirons Ensemble vriendenspel

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Nous Finirons Ensemble filmpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Aida Shamoeva
* Kathleen Vlaeminck
* Bea de Rue

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.