Vol verwachting klopt ons hart! Just Entertainment en Messercola presenteren vol trots de trailer van de gloednieuwe Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Deze nieuwe Sinterklaasfilm zal vanaf 6 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Ter ere daarvan gaven we een geweldig leuk Sinterklaaspakket weg met daarin een Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart!

Het wordt weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en de voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen. Nieuwsgierig naar deze nieuwe Sinterklaasfilm?
Klik hier om alvast de trailer te bekijken.

Ter ere van het verschijnen van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje gaven we een geweldig leuk Sinterklaaspakket weg met daarin het 4-in-1 Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart t.w.v. maar liefst € 25,-!

 

 

 

 

Gefeliciteerd Oma van Merijn (en natuurlijk Marijn) het Sinterklaaspakket is naar jullie onderweg!

Niet gewonnen maar toch dat leuke 4-in-1 Sinterklaas spel spelen? Bestel ‘m snel via onderstaande link!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar Sinterklaaspakket met het 4-in-1 Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.