Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met beroemde personages zoals Tom en Jerry.  Eerder gaven we je de highlights van februari op Boomerang én kon je een superleuk Boomerang pakket winnen! Heb je ook meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!

De Boomerang highlights in februari

Tom en Jerry in New York
Deze beroemde Kat en Muis rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die vorig jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead.
De nieuwe afleveringen van Tom en Jerry in New York zie je vanaf 7 februari elke schooldag om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

Tom en Jerry’s verjaardagsfeestje
Het is de verjaardag van Tom & Jerry in februari en dat vieren we met dagelijks 2 uur Tom & Jerry. We zenden de ‘Tom en Jerry Show’ uit, ‘Tom en Jerry in New York’ en in het weekend zijn er films.
We vieren hun verjaardag iedere dag om 16:00 uur.

Boomerang Speeltuin
Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Alice & Lewis, Flap de Hond, Grizzy en de Lemmings, en nog veel meer.
Je bent elke dag om 08:00 en 14:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!

Om deze maand vol feest op Boomerang te vieren mocht Banger Sisters een superleuk Boomerang pakket weggeven. In dit pakket zit een Tom & Jerry drinkfles, Looney Tunes colouring set en Boomerang notebook en broodtrommel.

Gefeliciteerd Beau uit Loon op Zand, het Boomerang pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar superleuk Boomerang pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.