Het is een rare tijd voor boekhandels en uitgevers. Veel uitgeverijen stellen hun titels uit. Maar De Crime Compagnie wil de nieuwe thriller van Mariska Overman helemaal niet uitstellen! Zij willen juist dat iedereen de kans krijgt om op dit moment – nu we zo’n behoefte hebben aan spanning & leuke dingen – dit boek kan lezen. Dus is Noorderlicht gewoon op 18 februari verschenen. Banger Sisters mocht alvast drie exemplaren van deze thriller van Mariska Overman weggeven!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Noor is Nederlands. Frode is Deens. Magnus is Engels. Katja is Duits. Ze hebben elkaar ontmoet op een online literair forum. Een van hen had een idee. Nu bevinden ze zich op een zeilschip in de ijzige winterkou van Noorwegen. Net als de andere passagiers zijn ze op zoek naar het befaamde noorderlicht. Maar ze zijn ook op zoek naar een slachtoffer: iemand moet dood. Dat hebben ze afgesproken. Maar zo simpel blijkt het niet te zijn.

 

Banger Sisters mocht maar liefst drie exemplaren van deze gave thriller van Mariska Overman weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Noorderlicht komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Lianne Clappers
* Anita van Dijk
* Sandy van der Kolk

Niet gewonnen?
Bestel dan via onderstaande link de nieuwste thriller van Mariska Overman: Noorderlicht!

written by

3 reacties op Winactie! Winnaars Noorderlicht van Mariska Overman!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.