winactie-win-de-verbintenis-van-tegenpolen-van-alice-hoffmanFans van historische romans opgelet, want auteur Alice Hoffman heeft er weer een mooi juweeltje bij. De verbintenis van tegenpolen  is weer een heerlijk boek om bij weg te dromen. Net vers van de pers en Banger Sisters mocht alvast een exemplaar weggeven! Heb jij ook meegedaan? Kijk dan snel of jij binnenkort van deze mooie roman gaat genieten.

 

de-verbintenis-van-tegenpolen-alice-hoffmanDe verbintenis van tegenpolen  – Alice Hoffman
Rachel, die aan het begin van de 19e eeuw opgroeit op het idyllische Saint Thomas in de Cariben, droomt van een leven in het verre Parijs. Maar Rachel is niet de baas over haar eigen leven. Ze wordt uitgehuwelijkt aan een weduwnaar met drie kinderen om de zaak van haar vader te redden. Als haar man plotseling overlijdt, neemt Rachel haar leven in eigen hand en begint een hartstochtelijke verhouding. Dat leidt tot een schandaal dat haar hele familie treft, óók haar lievelingszoon, die een van de grootste kunstenaars van Frankrijk zal worden: Camille Pissarro.

 

 

De verbintenis van tegenpolen, een historische roman die zich afspeelt in een wereld van bijna onvoorstelbare schoonheid, toont Alice Hoffman op de top van haar geweldige kunnen.

Gefeliciteerd Tina Janssen, het  nieuwste boek van Alice Hoffman komt jouw kant op!

written by

1 reactie op Winnaar De verbintenis van tegenpolen van Alice Hoffman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.