winactie-win-een-jaar-koken-in-de-provence-van-marita-van-der-vyverIs koken en mooie verhalen voor jou een mooie combi, dan was deze winactie voor jou! Banger Sisters gaf namelijk het prachtige boek Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver  weg. Dit boek staat vol met verhalen en recepten van een Zuid-Afrikaanse schrijfster in Frankrijk. Klinkt dat lekker of wat! Ook meegedaan met deze winactie? Kijk snel of  jij straks lekker kan gaan lezen én kokkerellen.

een-jaar-koken-in-de-provenceEen jaar koken in de Provence –  Marita van der Vyver
De Zuid-Afrikaanse schrijfster Marita van der Vyver woont al jaren in de Provence met haar grote, samengestelde gezin.  Gelardeerd met verhalen over haar leven in Frankrijk vormt  Een jaar koken in de Provence  een heerlijk inspirerend boek om uit te koken en in te lezen.  De recepten in  Een jaar koken in de Provence  zijn eenvoudig te bereiden gerechten die Marita kookt voor haar vrienden en familie.  In de zomer eten ze samen aan een lange tafel onder de oude olijfboom in de tuin, in de andere seizoenen in de ruime woonkeuken van hun boerderij tussen de glooiende wijngaarden in Zuid-Frankrijk.

 

Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver et meer dan vijftig Provençaalse, mediterrane en Zuid-Afrikaanse recepten, als Baskische kip, Kaapse curry, citroen-meringuetaart, bobotie, meloensalade en Provençaalse groenteschotel.

Gefeliciteerd Maaike Verberne, Momenten van geluk komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.