winactie-win-kaartjes-voor-de-bioscoopfilm-spokenjagersDe nieuwe, spannende film Spokenjagers draait vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscoop. In deze spookachtige film maken we kennis met de elfjarige Tom, die nogal bang is aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Tom’s hulp nodig. Acteur Tygo Gernandt zal te horen zijn als Hugo het spook. Spokenjagers wordt uitgebracht door Just4Kids en Banger Sisters mocht bioskoopkaartjes van deze spannende film weggeven!

spokenjagersSpokenjagers
In ‘Spokenjagers’ maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Tom’s hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Tygo Gernandt
Tygo staat bekend om zijn ijzersterke en diverse rollen in films als ‘Van God Los’, bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Acteur, ‘Het Schnitzelparadijs’, waarvoor hij een gedeeld Gouden Kalf voor Beste Bijrol wint, ‘First Mission’, ‘Black Death’, ‘Vast’, ‘Hartenstraat’ en ‘Bloedlink’ waarvoor hij een Rembrandt Award won voor Beste Acteur. In 2015 is Tygo te zien in de film ‘Michiel de Ruyter’, evenals de films ‘Jack bestelt een Broertje’ en ‘Boy 7’. Ook is er in het voorjaar van 2016 opnieuw een seizoen ‘Dokter Tinus’ uitgezonden, waarin Tygo weer te zien is als agent Ken. Begin volgend jaar is Tygo te zien in de nieuwe serie ‘Odds’ waarin hij een hoofdrol heeft.

spokenjagers-2
Tygo over Spokenjagers: “Er is niets mooier dan in de huid van iemand anders te kruipen. Hoe bizar cool is het om het spookje Hugo te mogen vertolken! Ik ben heel trots dat ik hem mag spelen. I love Hugo!”

Banger Sisters mocht twee bioscoopkaartjes voor deze spookachtige, spannende film weggeven.
Gefeliciteerd Daantje en dochter Myrte , de kaartje komen jullie kant op!

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.