winactie-win-de-dvd-van-uilenbalDe feelgood familiefilm Uilenbal is vanaf 14 februari verkrijgbaar op DVD en VOD. De film vertelt het verhaal over de 8-jarige Meral die dankzij muis Piepiep vriendjes probeert te maken met haar klasgenootjes. De cast bestaat onder andere uit: Mimoun Oaissa, Birgit Schuurman, Fabian Jansen, Hiba Ghafry en Matheu Hinzen. Uilenbal ging in première tijden het Cinekid Filmfestival 2016 en is een film van Simone van Dusseldorp (Kikkerdril). Simone was tijdens Cinekid gast van het jaar en won tevens een oeuvreprijs voor haar films die de harten van kinderen en ouders raken. De film is onlangs ook geselecteerd voor de Berlinale Generation. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids en jij kon ‘m al winnen bij Banger Sisters!

uilenbalUilenbal
Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril. Alvast een voorproefje>? Bekijk hier de trailer van Uilenbal.

uilenbal-2Speelduur: 80 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 CAP: € 9,99 Kijkwijzer: AL Verpakking: 1 DVD amaray + slipcase

Banger Sisters mocht maar liefst vijf lezers blij maken met een dvd van deze mooie familiefilm.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd van Uilenbal komt jullie kant op!
*Damian van den Broek
*Fleur uit Tilburg
*Gerard de Groot
*Floortje van Veldhuizen
*Sven Heijns

written by

1 reactie op Winnaars dvd van Uilenbal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.