Kneipp had weer wat nieuws, zij introduceerden World of Fragrances; fragrance sticks en scented candles. Heerlijke geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Zo creëer je in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Deze nieuwe Kneipp geuren met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. En wat ook een positief effect heeft op je stemming is dat je bij Banger Sisters een heerlijke pakketje van deze nieuwe Kneipp Home Fragrances kon winnen, want Kneipp, dat is natuurlijk genieten!

Kneipp heeft al ruim 125 jaar ervaring met geuren en de effectiviteit van geuren op de gemoedstoestand. De lat lag daarom hoog voor Kneipp om iets bijzonders te creëren volgens de authentieke productfilosofie. De producten moeten je een lekker gevoel geven, je verrassen, van hoogwaardige kwaliteit zijn, goed voor je zijn, een luxe cadeauwaardige uitstraling hebben, geïnspireerd zijn door de natuur en voor iedereen toegankelijk zijn. Vanaf dit najaar zijn ze verkrijgbaar: Het nieuwe assortiment Kneipp Home Fragrances voor in huis.


De nieuwe Kneipp Home Fragrances heeft vier verschillende geurwerelden:

Sandalwood-Patchouli
Zorgt voor een harmonieuze omgeving en zet je weer met beide benen op de grond.
De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig.
Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle.

Vetiver-Mandarin
Just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur. Fruitig, kruidig.
Verkrijgbaar in fragrance sticks en scented candle.

Lavender
Zorgt voor een rustige ambiance en meer ontspanning.
De geur is bloemig-kruidig.
Verkrijgbaar in fragrance sticks.

Macadamia-Star anise
Geeft je een gevoel van geborgenheid.
Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel voor een warm-kruidige elegante geur. Verkrijgbaar in scented candle. Binnenkort ook in deze geur: crème bad, crème douche en body lotion.

Het nieuwe assortiment Kneipp Home Fragrances is verkrijgbaar vanaf 17 september bij Kruidvat en Trekpleister. Adviesprijs Scented candles € 7,99 (145 gr), adviesprijs Fragrance sticks € 8,99 (50 ml).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Kneipp Home Fragrances Vetiver-Mandarin pakket komt jullie kant op!
* Rianne Schutte
* Marianne van den Hoek
* Monique Denecker
* Milusca Edwards

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.