19-wonderlijke-winter-winacties-win-de-gehoornden-van-bianca-mastenbroek-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maak je kans op De gehoornden van Bianca Mastenbroek. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

19-wonderlijke-winter-winacties-win-de-gehoornden-van-bianca-mastenbroek-2De gehoornden – Bianca Mastenbroek
Een magische barrière beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana en Fokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteel van de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof, zelfs hun opleiding niet. Vana laat zich verleiden door de lokroep van de macht, terwijl Fokko steeds meer in de ban raakt van Suvi’s vloek. Intussen valt de oorlogsvloot van de Gehoornde de verzwakte barrière aan. Om Arandia te beschermen moet de tweeling ingrijpende beslissingen nemen met vergaande gevolgen…

De gehoornden is een bloedstollende, magische jeugdroman waarin goed en kwaad niet door een barrière gescheiden blijven.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp De gehoornden naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 december  2017

written by

5 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Win De gehoornden van Bianca Mastenbroek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.