Winactie Schuld – Lauren Kate

Wat een weer hé, dan kun je maar beter lekker binnen blijven. En wat nou fijner dan met een lekker warm drankje, opgekruld op de bank een mooi boek lezen? Precies, dat vinden wij van Banger Sisters dus ook, en daarom geven we vandaag een heerlijk boek weg: Schuld van Lauren Kate. Ook kans maken? Doe dan snel mee met deze winactie.

Eerder kon je hier op Banger Sisters al de recensie lezen van Schuld en nu mogen we een exemplaar van dit bijzondere boek weggeven.

Schuld – Lauren Kate
Het vervolg in de Fallen-serie Schuld begint op het moment dat Cam op zoek gaat naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de hel terecht gekomen en hij wil proberen haar te bevrijden. Cam zet alles op alles en sluit zelfs een deal met Lucifer. Als het hem lukt om Lilith binnen vijftien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar Lucifer heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. En als Cam faalt in zijn missie, wacht er een plekje in de hel speciaal voor hem. Gaat het Cam lukken om Lucifer te verslaan en wint hij de liefde van Lilith terug?

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mailtje met als onderwerp Schuld naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 maart 2016

written by

7 reacties op Winactie Schuld – Lauren Kate

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.